Правителството на Германия обеща да се справи с нарастващата престъпност, по-специално

...
Правителството на Германия обеща да се справи с нарастващата престъпност, по-специално
Коментари Харесай

Германия ускорява депортациите заради скок на престъпността

Правителството на Германия даде обещание да се оправи с възходящата престъпност, по-специално със скока в броя на обвинените от негермански генезис, до момента в който се пробва да понижи привлекателността на крайнодясната " Алтернатива за Германия " на провинциалните избори тази година, оповестява " Ройтерс ".

Вътрешният министър Нанси Файзер показа данни, показващи 5,5% нарастване на общата престъпност през предходната година и 13,5% растеж на броя на обвинените с задграничен генезис. Тя съобщи, че Германия би трябвало да усъвършенства интеграцията и да форсира депортациите.

" Чуждестранните извършители би трябвало да напущат Германия доста по-бързо. Строгите правила за депортиране, които създадохме, в този момент би трябвало да бъдат наложени ", акцентира министърът социалдемократ в комплицираната тройна коалиция на канцлера Олаф Шолц.

" Всеки, който не се придържа към разпоредбите, би трябвало да напусне страната ", безапелационна бе тя и добави, че има и нулева приемливост към насилствени закононарушения, чийто брой се е нараснал с 8,6% през предходната година.

Опозиционните партии - както консерваторите, по този начин и Алтернатива за Германия, използваха покачването на цифрите, с цел да призоват за по-строги мигрантски политики, като по-строг граничен надзор и повече депортации.

" Това, за което " Алтернатива за Германия " предупреждаваше от години, към този момент не може да бъде прикрито. Нови статистически данни за престъпността провокираха спор за " престъпността на чужденците ", съобщи в Бавария Ричард Граупнер от партията.

Повечето изследвания слагат " Алтернатива за Германия " на второ място в народен мащаб и преди всичко в три източни провинции, които ще проведат избори през септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР